Ipari energiamegtakarítás - Henex-Systems Zrt.

"Célunk, hogy egy olyan világot teremtsünk, ahol az innováció eredményei az Ön kényelmét szolgálják, ugyanakkor segítenek felelősségteljesen élni környezetünkben. Hatékonyság és minimalizált energiafelhasználás: meggyőződésünk, hogy e két komponens jól megfér egymás mellett, sőt, egymást erősítheti."

Powerboss motorkontrollerek

2011.01.17. 13:46 - Henex-systems Zrt.

Címkék: energia megtakarítás

Powerboss motorkontrollerek a Magyar Suzuki Zrt.-nél

„Megérkezett a Magyar Suzuki Zrt. első Powerboss rendelése! A berendezéseket két gyártóegység gépeire telepítik, ahol műanyag autóalkatrészek és préselt munkadarabok előállítása folyik.  

A tesztmérések alapján, a beruházás megtérülési ideje 1-1,5 év!
 
Powerboss motorkontrollerek a Huniplast Műanyagipari és Szerszámkészítő Kft.-nél
 
A műanyagipari termékeit fröccsöntéssel előállító, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Huniplast Műanyagipari és Szerszámkészítő Kft., visszatérő partnerünk.
 
Első rendelésüket követte a második, ami azt jelenti, hogy az üzem összes gépét ellátták Powerboss motorkontrollerrel!
Ez azt bizonyítja, hogy a cégvezetés beigazoltnak találta a PBI-hez fűzött várakozásokat, azaz a berendezések „hozzák” a jelzett energiamegtakarítást…
 

A bejegyzés trackback címe:

https://iparienergiamegtakaritas.blog.hu/api/trackback/id/tr582590169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása